Welcome to my blog silent readers! do read da entry yah. do follow me yah?ahakss

Wednesday, 18 December 2013

WHAT'S COMING TODAY

Assalamulaikum,


It the day! It coming, zassssss dupp dapp dupp dapp, hanya Allah je tahu camne berdebarnya hati ni tulang rusuk semua bergegaq...hah keluaq dah bahasa penang...wakaka

Allah!!!!!!! risaunya~ adehhh. Semalam Nad skype dengan kawan Nad Siti fathihah, dah dua hari berturut-turut Nad skype dengan dia...haha then Nad gitau dia yang Nad takut then dia cakap apa kata hg tengok online result dulu baru pegi sekolah! perghhhh bagi Nad memang tak bleh blah cadangan...wakaka...lagi la risau!Result PMR.....adehhhh mama* takmau pi sekolah...hehe

                                          


P/s: Sekarang ni Nad tawakal, berdoa je mampu...Nad dah berusaha sebaik mungkin...Allah i want too be dentist...help me

Tuesday, 10 December 2013

Results?Perak?Cuti?

Assalamualaikum,


Pejam celik pejam celik, tak sampai 2 minggu Nad dah nak dapat results!!! Perghhhh ni paling Nad tak suka :( Perasan? kepada batch 98 tu sedarlah diri sebelum anda disedarkan oleh pemberita kat TV tu...haha siapkan diri anda ye...wakaka =,= Mampuih, Nad memang tak suka dapat results sebab results tu boleh buat jantung Nad explode! Walaupon time buat exam tu Nad rasa cam ok la tapi bila time results nak keluar rasa cam nak lari dari rumah~ Errr alang-alang dah lari baik kawen lari terus.....bhahahahahhahahaa abaikan ayat itu ye >.< main-main je

So kat atas tu hanya peringatan sahaja ye kepada batch 98, kot-kot la korang tak ingat kan :) asyik tido je ke, main candy crush tak henti-henti ke, holidays sampai tak cukup kaki dah ke, apa-apa lagilah kan....
BUT today Nad bukan nak cerita pasal PMR!!! perghhhhh relax dulu...bhahahahaahaa  kita cerita pasal benda lain eh? haha punyalah la panjang Nad cerita pasal results tapi tu bukan matlamat utama...wakaka

Ok Nad tak nak korang terus marah kat Nad so let's begin eh, ok cerita ni lama dah time lepas PMR tu, semua dah merdeka so cikgu-cikgu buat program la bawak pi jalan-jalan! Hang tau pi mana? Meh cek nak gitau Kami semua pegi Perak Darul Ridzuan :) perghhhh best gila...hehe...biasa la lepas PMR mesti la pegi jalan-jalan kan!


Actually Perak tu kami pegi banyak tempat, tapi yang banyak ambik gambar pon kat Muzium Perak ni je.Korang layan gambar jelah ek??? haha, Nad malas dah nak tulis nihhaha


Perggghhh handsome dia ni :)


Errr sape ni? hehe....


Ni lah namanya orang bertapa...erkk? *tak pasti sebenarnya apa dia buat



Nad takde eh kat sini...haha, ni semua kawan Nad


Sape ni??? sape ni? wakaka





Ni mee udang :) orang cakap kalau datang Perak tak sah kalau tak makan mee udang?? betul ke? haha

That's all, hehe 
















Sunday, 8 December 2013

Why?grrrr ♥

Assalamualaikum,


Bhahahahahhahahahaha :) *tetiba gelak apasal aku ni...Ohmai lama gila aku tak post entry tapi ada ke orang baca ni? err perggghhh takpe-takpe aku nak tulis jugak tiada siapa dapat menghalang...wakaka 

Ok actually Nad dah memang lama nak buat entry pasal mende ni lepas baca kat satu entry akak Eda Johari ni. Dia cite pasal motorbikes ni tau~
So pernah la dulu tapi takla dulu sangat ayah Nad pon teringin nak beli motor besar tapi time tu my mom tak bagi...haha..so dah isteri tak bagi, ayah Nad pon tak beli la..then time sekarang my mom bagi tapi ayah Nad tak nak pulak...whateverla...haha~ coz hari ni Nad bukan nak cite pasal motor besar tapi Nad nak cite pasal orang yang bawak motor besar tu...hehe :) *nampak tak Nad senyum sampai telinga ni ♥ pffftttt

Let start babe...pewww~ sorry otak tak betul sementara waktu...ok Nad pasti kebanyakan daripada korang mesti minat gak kan kat orang yang bawak motor besar ni...*kan kan, mengaku jelah...haha
So, honestly dulu Nad tak minat sangat dengan motorbike ni sebab time tu motor tu pon cam tak cantik sangat tak cam sekarang * sekarang pergghhh haha sangat superbike...wakaka

Ok so mesti pompuan la kan yang minat kat orang yang bawak motorbike ni kan...kalo laki minat motor tu tapi pompuan minat orang yang bawak motor tu...haha..so kesimpulannya lelaki simpan duit bebanyak beli motor camtu....hihi

Ehh tak abis lagi walaupon kesimpulan dah keluar haha...Nad selalu gak tengok orang yang bawak motor camni...kat traffic light ke, hihi memang kesempatan nak tengok lelama pon kat situ la kan *buruk benor perangai den ♥ tapi kenapa kenapa kenapa??? dorang selalu pakai helmat full face tu...grrrr haha rasa cam nak tarik helmat tu dari muka dorang...haha *matlamat utama nak tengok muka depa ja...ishh hang tak paham lagi ka?...buka la helmat tu, nak tengok muka haha....korang rasa handsome tak dorang ni * perangai budak-budak camni la :)

So pesanan kepada sape yang bawak motorbike ni tak payah pakai helmat...wakaka ♥...

                                  

*ayat diatas hanya rekaan semata-mata :)