Welcome to my blog silent readers! do read da entry yah. do follow me yah?ahakss

Tuesday, 25 March 2014

For u budak hostel

Assalamualaikum,


Okay okay ahaha lama sangat kan nad tak buat entry? to long time huh? sori sesangat nad busy, dengan homework, tuition, study perghhh sci cls ni susah right? hmmm one more thing i need time to improve everything that happend in my life, every moment ahahaaah jangan salah paham tau? time to alone, dok dalam bilik solat, minta kat Allah everything we want, what we did, if we are wrong we ask forgiveness kan? to much thing happend, semua orang ade prob huh? be happy just smile XD ape yang berlaku ade hikmah :) just hold that principle okay? yeahh yeahh

Sekarang cutiiiiiii yeahhhh :) seminggu je eheheheh okay la tu, parents control nad ahahahah study study, hari tu exam susah la, takpe nanti next exam nad cuba buat yang lagi better, insyaAllah :) Actually nad malas je nak buat entry ni tapi tengok chat box tu teah suruh buat entry okay nad buat je kang balik hostel rindu nad pulak kan kan erghhhh perasaan ahahahah.

Nad ade kat rumah ni bukan buat ape ape sangat, main ask je kekadang, tolong mama basuh baju * ababab nak gitahu jugak pstttt pstttt o.0 nothing to story kot kan, tu jelah harap harap teah baca dengan tekun hagaga :)

Everything Happened For A Reason :)
Post a Comment