Welcome to my blog silent readers! do read da entry yah. do follow me yah?ahakss

Thursday, 6 December 2012

Assalamualaikum,




Ahakks, bajet lagu bola.hehehe... korang layan la pic-pic ni dulu...tak ada idea lagi nak tulis ape!!!



     
   
     
     2010...AFF SUZUKI CUP...juara kot,i proud of them

     
     Demi Maruah Malaysia!!!

     
     Utras Malaya a.k.a penyokong Malaysia...thank A LOT


Apa-apapun, jangan lupa hari Ahad ni Malaysia vs Thailand...

hah, kita akan masuk topik yang sama iaitu berkaitan bola jugak, tapi ni tentang 'pemain dia la'(malu)ahokks...hehehe
okey,maybe la kan siapa yang minat bola ni mesti ada 'HARIMAU' yang dia minat kan!!!(maybe saya sorang ye kot).

Korang nak tahu tak saya minat sape...jeng jing jong,......................


hah inilah orangnya...minat je okey, sebab dia maybe 'penyerang yang very-very handal'...



Wan Zack Haikal...dia cedera kat paha...doakan dia,sebab banyak orang yang mengharapkan dia...seriously!!!


Shakir shaari,kakak saya minat dia loo.


Dah kahwin kot...padan muka kakak...ahakks,.hehehe


InsyaAllah Malaysia akan menang!!!
Post a Comment