Welcome to my blog silent readers! do read da entry yah. do follow me yah?ahakss

Monday, 27 May 2013

Hari Guru part 1

Assalamualaikum,

Oh my God,lama gila,gila,gila Nad tak update blog kan...haha,sejak-sejak nak pmr ni rasa cam malas gila nak update blog!#huwaaaa.................sobsssss.Okey Nad cerita sikit la pasal KEHIDUPAN Nad sejak akhir-akhir ni......Terok gila kut....actually Nad baru je habis exam pertengahan tahun*korang nak tau results Nad tak*tadaaaaaaaaaaaa........korang tahu tak bm Nad daripada 85 jadi 67......*pegang pisau*eeeeeee!


Ok begin pada tajuk lah....Hari Guru kan,malas la sedih-sedih nihhh*Nad usaha lagi,exam tu yang susah*cewah cover konon....
Semua orang tahu kan yang hari guru pada 16 mei*siapa tahu angkat kaki*.Tapi sekolah Nad sambut pada 23 mei sebab sebelum tu semua student ada exam,dari form 1 sampai form 5...so buat pada 23 mei tu*oooo i see*

Untuk pengetahuan semua,Nad ni pengawas sekolah*hihi*so semua pengawas kena la sambut cikgu-cikgu time diorang masuk dewan.....semua cikgu time tu pakai baju warna purple and konsep dewan time tu garden,tapi kawan Nad cakap tak la cam garden sangat!haha.Semua pengawas time cikgu masuk tu,kena balik bunga.....dan ada jugak yang pegang belon dannnn tiup bubble.Actually Nad kena baling bunga,tau-tau senior Nad cakap bunga dah habis,time tu Nad rasa cam ahhhhhh!!!


Majlis tu berjalan dengan lancar,ada macam-macam acara......kawan Nad ambik gambar,tapiiiiiiiiiiiiii....gambar tu hilangggggggg*menjerit*Nad rasa cam nak baling je camera tu...









To be continued..
Post a Comment