Welcome to my blog silent readers! do read da entry yah. do follow me yah?ahakss

Monday, 26 August 2013

PMR coming!

Assalamualaikum,


Hai selamat hari raya,korang rasa-rasa la kan sempat lagi tak Nad nak ucapkan selamat hari raya kat korang! hishh mesti la sempat kan, raya kan sebulan tapi dapat duit raya sehari je! hehee...

Okey kalian-kalian di luar sana,masihkah anda masih beraya, bergembira and happy-happy....goyang kaki, main bunga api...dum-dum...pom pom....makan lemang, ketupat and almond london!

So, kepada yang ingin melangkah ke alam PMR beringatlah anda dalam kegelapan,tiada lampu walaupon pelita minyak tanah.....amboi ayat,boleh buat novel...haha. Anyways, hari ni Nad berkesempatan untuk membuat satu entry tentang PMR.....ha tahu tak adik-adik apa itu PMR? adik-adik tidak perlu ambik tahu tau...disini kak Nad nak pesan pesan kat adulthood je....cewah adulthood tuh!




ha korang yang nak ambik PMR tuh jangan jadi cam ni tau...asyik main je!




ataupon macam ni,asyik makan tak hingat dunia....

So kepada PMR CANDIDATES....study elok-elok...kita sama-sama study k AS SALAM...




Post a Comment