Welcome to my blog silent readers! do read da entry yah. do follow me yah?ahakss

Sunday, 2 June 2013

Hari Guru part 2

Assalamualaikum,

Okey,hari ni Nad nak sambung pasal Hari guru tu!Ada banyak yang tanya Nad pasal video kat entry Nad http://nad-oppa.blogspot.com/2013/05/hari-guru-part-1.html ni.Video kat situ tak boleh bukak kan........tapi Nad dah buang video-video tu....

Nad tak tahu kenapa video tu tak boleh di process....*geram* Kalau korang nak tengok jugak boleh tapi,korang kena datang rumah Nad dan kita tengok sama-sama....boleh!

Takpe lah nak buat camne kan!takde rezeki.....Actually entry Hari Guru part 2 ni Nad just nak postkan video-video tu tapiiiiiii...*paham-paham jelah*!memang takleh! Dah video tak boleh bukak.......so selamat beramal dan selamat bercuti.




Post a Comment