Welcome to my blog silent readers! do read da entry yah. do follow me yah?ahakss

Friday, 20 September 2013

13 coming

Assalamualaikum,


Lama gila Nad tak update blog! ♥ hehe...*tu la kan time Nad nak update je blog* lepas tu mama suruh kutip baju, time nak update je, ada cerita best kat tv...*hehe, study konon*...Okey Nad study la...siang-siang je tengok tv kejap....jangan salah faham...*nak gitau jugak*, sambung balik, lepas tu ada kenduri rumah kawan, nak kena pegi library...nak update konon,konon-konon menabur janji manis,masam dan tawar nak cerita itu ini....tuptup dah seminggu lebih tak update! yeaaa...haha*ko tengok intro pon boleh buat summary...*


So back into title, apa maksud 13 coming? that it to say yang PMR coming...last PMR...*sejak akhir-akhir ni asyik cerita pasal PMR je*hehe...Nad nak cerita sikit yang sekarang Nad dah tak dok class asal Nad dah, sebab ada 20 orang tercalon*bukan nak bangga ok* yang ditarget dapat 8A! so korang ingat best ke dok dalam bilik yang ber*air-con* tu...memang ber*air-con* but kitaorang yang dok dalam tu memang kena study betul-betul la.


Actually Nad agak takut dan stress la jugak dok dalam tu sebab Nad target 7A je, tu pon belum tentu dapat kan...tapi insyaAllah dengan usaha Nad dan tawakal jugak tak lupa doa parents Nad berdoa siang malam untuk anak diorang, Nad harap boleh la dapat 8A tu kan...*macam lari dari tajuk je...hehe* 

P/S: ada lagi 13 hari lagi Nad nak PMR...Nad harap korang doakan Nad jugak la because this our last PMR so i will do the best....and I will achieve my ambition as a dentist...INSYAALLAH...Amin.
Post a Comment