Welcome to my blog silent readers! do read da entry yah. do follow me yah?ahakss

Thursday, 5 September 2013

Photo Booth

Assalamualaikum,


Ha,hari ni Nad nak story morry pasal Photo Booth! korang tahu apakah itu? anda tidak tahu, jom kita ambil tahu....heehe


everybody loves Photo Booth don't they? for me it fancy and cute...





ok....macam tu la! ha korang mesti pelik tetiba Nad buat entry pasal Photo Booth ni kan? hehe Nad pon tak tahu....selalunya Photo Booth ni orang buat untuk orang kawen, tapi ada jugak untuk birthday party ke kan, boleh jugak....Nad suka sebab ia cute.....

Nad ni siap berangan lagi nanti aku kawen aku nak buat cam ni! haha


Post a Comment