Welcome to my blog silent readers! do read da entry yah. do follow me yah?ahakss

Wednesday, 9 October 2013

Freedom

Assalamualaikum,


Okey Nad buntu tak tahu nak tulis apa...maybe kalau korang baca korang akan cakap cam ni..."kalau ko tak tahu nak tulis apa, baik tak payah buat entry....*wah-wah ayat cam gengsters hehe....komunis pon boleh gak*

Actually Nad malas gila nak buat entry ni...sekarang kan Nad tengah freedom! tak tahu kenape?? *kenape aku freedom kenape, kenape?* PMR kan dah abis, so freedom la....ada orang yang tanya Nad camne exam?...hrumm bagi Nad okey la tak susah sangat~better then trial...senang but kalau u tak baca buku memang tak boleh jawab la kan!

So Nad buat entry pon sebab Nad nampak kawan Nad Fathihah tulis dekat cb tanya Nad bila
nak buat entry, so disebabkan Nad rasa popular Nad buat la....hehe, main-main je...tahu la kita ni tak popular...huhu~sebak seketika...*lap hingus kat kain batik mama*

Takde function pon kan entry ni....just want to say i'm freedom now but lagi banyak benda yang perlu Nad lalui and tempuhi untuk menjadi seorang hamba Allah yang berguna untuk semua orang...

P/S: Nad tak makan nasi lagi...dan korang tahu tak sekarang pukul 1:30 pagi...and what surprise is Nad baru nak makan nasi~lalala *tengok mama masak apa*




Post a Comment