Welcome to my blog silent readers! do read da entry yah. do follow me yah?ahakss

Sunday, 13 October 2013

Jangan bersedih

Assalamualaikum,


Sejak-sejak Nad freedom ni rasa cam hari-hari nak buat entry...wakaka *terpengaruh dengan someone, gelak camtu* no hehe dah~

So hari ni Nad nak buat entry simply je iaitu pasal review one song ni...best kot lagu ni :)
ada la seorang hamba Allah ni yang suggestkan lagu ni kat Nad! Dia cakap lagu ni sedih, then Nad try la dengar, tapi bagi Nad lagu ni tak sedih tapi jiwang~ tapi bila Nad try baca lyrics lagu ni, hrumm sedih la jugak...

Lagu ni cam untuk kawan-kawan kita la supaya jangan bersedih~ but seriously Nad cakap at first time Nad dengar lagu ni Nad dah gila...bukan lagu cinta pon just lagu untuk kawan but serious best.

                                             

P/S: Selamat Hari Raya AidilAdha, tahniah kepada sape yang berpuasa hari ni (Isnin) sebab hari ni kan hari Arafah so sunat dan insyaAllah, Allah akan mengampunkan dosa-dosa korang...sape yang tak sempat dan tak tahu tu insyaAllah kalau dipanjangkan umur, kita akan berjumpa lagi dengan hari raya korban dah bolehlah puasa tahun depan.....Amin~
Post a Comment