Welcome to my blog silent readers! do read da entry yah. do follow me yah?ahakss

Wednesday, 12 December 2012

Assalamualaikum,



Ahaa, excited giler nak cerita ni. Hari Nad nak cerita pasal Amanah's Family. ahakks!!!
Okey *let's start peeps*...korang tahu tak Amanah's Family tu apa??? tahu tak. Nad pasti mesti korang tak tahu kan kan. Amanah tu my class name lo. Amanah's Family tu plak my naughty-naughty friends add class sekali...*ohh, faham-faham*

Time last sekolah tu, kami semua rancang nak buat reception sikit. Biasalah last day jumpa kawan-kawan kan.But the problem *is* cikgu tak bagi...cikgu just bagi untuk form 3 je. So kami semua ambik *inisiatif, lol* untuk mengadakannya di Aisyah House!!!. Thank Aisyah kerana mengizikan kami semua *buat sepah di rumah youuu*.

Nad sertakan gambar-gambar kitaorang...let's see peeps


pic ni di *edit* oleh fatini.






Dekat situ ada saya.*the back one* lol.


Darwiis,Faissal and Yaqeen*drama one*


And the last one,......





Bye...Assalamualaikum.

Post a Comment