Welcome to my blog silent readers! do read da entry yah. do follow me yah?ahakss

Monday, 10 December 2012

Assalamualaikum,



Hacooomm, hehehe (rindu gila kat blog ni)............

sorry la,korang tahu la kan sekarang ni Nad busy study...ahookkss (study la sangat)...hahaha,but serious la study ni.
okey hari ni Nad malas nak tulis banyak-banyak, sebab just nak post je banyak-banyak...hehe
hari Nad nak share dengan korang semua picture-picture boyfriend Nad....



Muhamad Faris Haikal my beloved boyfriend

  
Actually, dia nephew saya, hahaha.......comel kan. Sekarang ni dia besar dah, dah 4 tahun, sekolah dah pun. Diorang semua ni 3 beradik. Best gila tengok diorang punya 'action'. Lawak sangat sampai pernah satu hari tu Nad bagi tahu mama Nad 'mama mana boyfriend adik tak datang lagi'




chakk...





Post a Comment