Welcome to my blog silent readers! do read da entry yah. do follow me yah?ahakss

Thursday, 6 December 2012

 Assalamualaikum,


Hurrmm, nak tulis apa ekk??? i don't have any idea now..ahakks.........
Okey sekarang ni saya busy sesangat-sangat dengan tuisyen because korang tahu la kan next year saya akan menjadi budak yang paling busy dekat dunia ni...PMR...

Sekarang ni pun my parents dah tak izinkan saya membuat 'aktiviti yang paling seronok di world ni' iaitu :


   1.tengok tv...koreannn drama..ahakks
   2.tengok you+tube=youtube.
   3.tengok tv sampai lewat malam.....ish,ish,ish
   4.bersembang dengan kaklong benda yang boleh dikatakan funny sampai tido lewat malam


Aktiviti yang diWAJIBkan oleh mama & ayah ialah.....jeng,jeng,jeng...


   1.must study walaupun sudah lewat malam...ahakks...sadis sungguh.
   2.pegi tuisyen.
   3.tolong mama sapu sampah,sidai baju....(mana berkaitan exam) biarlah.


Itu je (kot)...
doakan saya tau...insyaAllah

Motto:8A IN MY HAND.
                                                                                                             peace...ahakks:)
Post a Comment