Welcome to my blog silent readers! do read da entry yah. do follow me yah?ahakss

Wednesday, 18 December 2013

WHAT'S COMING TODAY

Assalamulaikum,


It the day! It coming, zassssss dupp dapp dupp dapp, hanya Allah je tahu camne berdebarnya hati ni tulang rusuk semua bergegaq...hah keluaq dah bahasa penang...wakaka

Allah!!!!!!! risaunya~ adehhh. Semalam Nad skype dengan kawan Nad Siti fathihah, dah dua hari berturut-turut Nad skype dengan dia...haha then Nad gitau dia yang Nad takut then dia cakap apa kata hg tengok online result dulu baru pegi sekolah! perghhhh bagi Nad memang tak bleh blah cadangan...wakaka...lagi la risau!Result PMR.....adehhhh mama* takmau pi sekolah...hehe

                                          


P/s: Sekarang ni Nad tawakal, berdoa je mampu...Nad dah berusaha sebaik mungkin...Allah i want too be dentist...help me
Post a Comment