Welcome to my blog silent readers! do read da entry yah. do follow me yah?ahakss

Sunday, 8 December 2013

Why?grrrr ♥

Assalamualaikum,


Bhahahahahhahahahaha :) *tetiba gelak apasal aku ni...Ohmai lama gila aku tak post entry tapi ada ke orang baca ni? err perggghhh takpe-takpe aku nak tulis jugak tiada siapa dapat menghalang...wakaka 

Ok actually Nad dah memang lama nak buat entry pasal mende ni lepas baca kat satu entry akak Eda Johari ni. Dia cite pasal motorbikes ni tau~
So pernah la dulu tapi takla dulu sangat ayah Nad pon teringin nak beli motor besar tapi time tu my mom tak bagi...haha..so dah isteri tak bagi, ayah Nad pon tak beli la..then time sekarang my mom bagi tapi ayah Nad tak nak pulak...whateverla...haha~ coz hari ni Nad bukan nak cite pasal motor besar tapi Nad nak cite pasal orang yang bawak motor besar tu...hehe :) *nampak tak Nad senyum sampai telinga ni ♥ pffftttt

Let start babe...pewww~ sorry otak tak betul sementara waktu...ok Nad pasti kebanyakan daripada korang mesti minat gak kan kat orang yang bawak motor besar ni...*kan kan, mengaku jelah...haha
So, honestly dulu Nad tak minat sangat dengan motorbike ni sebab time tu motor tu pon cam tak cantik sangat tak cam sekarang * sekarang pergghhh haha sangat superbike...wakaka

Ok so mesti pompuan la kan yang minat kat orang yang bawak motorbike ni kan...kalo laki minat motor tu tapi pompuan minat orang yang bawak motor tu...haha..so kesimpulannya lelaki simpan duit bebanyak beli motor camtu....hihi

Ehh tak abis lagi walaupon kesimpulan dah keluar haha...Nad selalu gak tengok orang yang bawak motor camni...kat traffic light ke, hihi memang kesempatan nak tengok lelama pon kat situ la kan *buruk benor perangai den ♥ tapi kenapa kenapa kenapa??? dorang selalu pakai helmat full face tu...grrrr haha rasa cam nak tarik helmat tu dari muka dorang...haha *matlamat utama nak tengok muka depa ja...ishh hang tak paham lagi ka?...buka la helmat tu, nak tengok muka haha....korang rasa handsome tak dorang ni * perangai budak-budak camni la :)

So pesanan kepada sape yang bawak motorbike ni tak payah pakai helmat...wakaka ♥...

                                  

*ayat diatas hanya rekaan semata-mata :)





Post a Comment