Welcome to my blog silent readers! do read da entry yah. do follow me yah?ahakss

Tuesday, 10 December 2013

Results?Perak?Cuti?

Assalamualaikum,


Pejam celik pejam celik, tak sampai 2 minggu Nad dah nak dapat results!!! Perghhhh ni paling Nad tak suka :( Perasan? kepada batch 98 tu sedarlah diri sebelum anda disedarkan oleh pemberita kat TV tu...haha siapkan diri anda ye...wakaka =,= Mampuih, Nad memang tak suka dapat results sebab results tu boleh buat jantung Nad explode! Walaupon time buat exam tu Nad rasa cam ok la tapi bila time results nak keluar rasa cam nak lari dari rumah~ Errr alang-alang dah lari baik kawen lari terus.....bhahahahahhahahaa abaikan ayat itu ye >.< main-main je

So kat atas tu hanya peringatan sahaja ye kepada batch 98, kot-kot la korang tak ingat kan :) asyik tido je ke, main candy crush tak henti-henti ke, holidays sampai tak cukup kaki dah ke, apa-apa lagilah kan....
BUT today Nad bukan nak cerita pasal PMR!!! perghhhhh relax dulu...bhahahahaahaa  kita cerita pasal benda lain eh? haha punyalah la panjang Nad cerita pasal results tapi tu bukan matlamat utama...wakaka

Ok Nad tak nak korang terus marah kat Nad so let's begin eh, ok cerita ni lama dah time lepas PMR tu, semua dah merdeka so cikgu-cikgu buat program la bawak pi jalan-jalan! Hang tau pi mana? Meh cek nak gitau Kami semua pegi Perak Darul Ridzuan :) perghhhh best gila...hehe...biasa la lepas PMR mesti la pegi jalan-jalan kan!


Actually Perak tu kami pegi banyak tempat, tapi yang banyak ambik gambar pon kat Muzium Perak ni je.Korang layan gambar jelah ek??? haha, Nad malas dah nak tulis nihhaha


Perggghhh handsome dia ni :)


Errr sape ni? hehe....


Ni lah namanya orang bertapa...erkk? *tak pasti sebenarnya apa dia buat



Nad takde eh kat sini...haha, ni semua kawan Nad


Sape ni??? sape ni? wakaka





Ni mee udang :) orang cakap kalau datang Perak tak sah kalau tak makan mee udang?? betul ke? haha

That's all, hehe 
















Post a Comment